Rahola, tipa de la corrupció borbònica: “una institució podrida de dalt a baix”

Semblava que l’espectacle s’acabava, però gens ni mica: els escàndols de la Casa Reial i Joan Carles de Borbó només estaven agafant aire i un nou impuls. Des que es va saber la intenció d’exonerar-lo pels casos dels comptes a Suïssa o l’AVE de la Meca, amb Juanito fent les maletes per tornar del seu exili daurat, la pluja de porqueria no s’atura Zarzuela. Quin prodigi, aquest home. Un prodigi lamentable, i que atipa milions de persones. Una d’elles, l’escriptora catalana Pilar Rahola, que li dedica una nova i contundent entrada al seu ‘Paraula de Rahola‘: això “no s’aguanta“. Son setmanaes plenes de noves revelacions “que empastifen el nom d’Espanya i de les seves institucions, amb un ball considerable de destrucció dels drets de ciutadans per la seva ideologia“, les cireretes del fugit Joan Carles són definidores i definitives d’un estat com l’espanyol. La Casa Reial és el tronc més podrit de tots: ara sabem que des del 2003 al 2014, 4 anys després de no ser ja inviolable, tenia un compte a Liechtenstein a nom de la fundació Zagatka muntada pel seu parent, Álvaro de Orleans Borbón, i que el darrer que va cobrar van ser 7’9 milions d’euros“. Els milions surten com bolets en aquella família, quina ‘sort’. Rahola es pregunta: “aquest home, alguna vegada ha tributat a Espanya?“. Una qüestió retòrica, perquè ella mateixa ens apunta la realitat: “és un homenatge a la tradició borbònica. La immensa majoria han estat lladres“. Tot plegat “un escàndol monumental, no hi ha una punyetera institució a Espanya que s’aguanti. Ni la Guàrdia Civil, ni el sistema judicial, ni una institució monàrquica podrida de dalt a baix. Això és Espanya. Encara es vol quedar algú aquí dintre?

Una gran part d’Espanya, la promonàrquica, sembla encantada amb les borbonades i la seva corrupció. Efectivament, hem de fotre el camp ja. 

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: