Rahola fulmina la diputada ultra que compara càncer i feminisme

La passarel·la de la infàmia ultra segueix descobrint-nos 'nous' talents. Un planter on les bajanades, per dir-ho amb educació, no s'esgoten. VOX, com a factoria de bestieses, és incansable. Segur que han sentit parlar d'Alicia Rubio, diputada de l'extrema dreta a l'Assemblea de Madrid. Si no han tingut la (maleïda) sort de sentir el seu argumentari, els fem un tastet: és la senyora que compara càncer i feminisme, que demana una assignatura de costura a les aules perquè "lo que realmente empodera es coser un botón", i que defineix com "majaderías" la lluita contra les desigualtats i els estereotips sexistes. Com bé coneixerà aquesta dona, hi ha una dita castellana que la retrata amb precisió quirúrgica: "Le dijo la sartén al cazo". Ha fet de l'esmentada "majadería" un veritable art. Les seves barbaritats deixen bocabadat i fan bullir la xarxa.

Alicia Rubio Vox

Alicia Rubio Vox

 

Reaccionària, ultramasclista, mal educada i incendiària. Rubio ho té tot, menys seny, empatia i prudència tractant-se d'una diputada pagada per tots els contribuents: els fatxes com ella, sí, però també les seves víctimes. El reguitzell de deliris d'aquesta dona al parlament madrileny ha agafat velocitat durant la darrera setmana, durant el debat d'una proposta de l'esquerra per combatre, precisament, tot el que predica VOX i els seus portaveus. I ha enfurismat Pilar Rahola, que li ha dedicat un article lapidari i magistral a La Vanguardia. Rahola no calla davant la quantitat de bestieses de Rubio, qualificant-la a ella i les seves frases com "diarrea verbal", "reencarnación de la vieja carcunda", "sandeces" i "puro fascismo". Segurament ha fet curt, però com bé recorda "no vale la pena debatir" amb ella.

Pilar Rahola Indignada tv3

Pilar Rahola indignada TV3

Alguns diran que fer-se'n ressò de l'ideari cavernari de VOX és donar-li ales als ultres. Potser tenen raó, però hem de saber on és l'enemic del sentit comú per combatre'l. Almenys, tots aquells que ens considerem éssers humans, i no hooligans.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: