Rahola envia “a la porra” a un exdirector de La Vanguardia durant una tertúlia de Rac1

La periodista i escriptora Pilar Rahola ha enviat “a la porra” el conseller editorial de La Vanguardia, Màrius Carol, durant la tertúlia d’El món a Rac-1, que ha tractat els aldarulls i les actuacions policials que hi ha hagut a Barcelona i a altres punts de Catalunya durant els darrers sis dies arran de l’empresonament de Pablo Hasel.

Rahola ha exposat que “les manifestacions, quan en determinades hores comença a haver-hi actes de violència, són repudiables”, però ha indicat que “és evident que hi ha infiltrats”. Tanmateix, ha reclamat que “la policia no tregui ulls”. “És una cosa molt senzilla perquè, clar, com que tenim un rècord tan brutal a Catalunya… alguna cosa fa malament. Jo no veig que vagin traient ulls a altres manifestacions”, ha apuntat.

Aleshores l’ha interromput Carol per recordar-li que “les armilles grogues, vint-i-dos ulls, cinc mans…” “Perfecte doncs, és el model”, li ha etzibat la tertuliana de programa, però el periodista li ha remarcat que “tu has dit que a altres llocs no passa”. “A la porra!”, li ha etzibat Pilar Rahola.

Tot seguit, Màrius Carol li ha preguntat tres cops “a qui envies a la porra?”, però la periodista ha al·legat que havia enviat a la porra “poder parlar perquè costa molt quan estem separats”. “Estar separats costa molt i les reaccions que de vegades tindríem… en aquest sentit mostrava impotència”, ha afegit.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: