Rahola alimenta la teoria de la conspiració

La periodista i col·laboradora de TV3 Pilar Rahola ha afirmat que el judici que té lloc a l’Audiència Nacional pels atemptats del 17-A de 2017 a Barcelona i Cambrils “és per tapar la veritat”. Rahola, durant la seva intervenció al programa Preguntes Freqüents aquest dissabte a la nit, ha considerat que “allò que és substancial no ho sabrem”.

“Jo crec que és un judici per tapar la veritat, és un judici per posar-li un mur a la veritat i, per tant, perquè no sapiguem què va passar realment. Totes les coses que van passant i que són substancials es van tapant” ha manifestat la periodista. “Tindrem un judici molt important en molts sentits i sabrem molts detalls de què van fer o què no van fer, però allò que és substancial no ho sabrem” ha lamentat.

“Em remeto no al que jo pugui dir, sinó al Frankfurter Allgemeine d’aquesta setmana, que l’única cosa que espera d’aquest judici és: ‘s’espera que el procés judicial aporti més claredat sobre l’imam que va formar el grup i que el va radicalitzar ateses les estretes relacions de l’imam amb el CNI'”. “S’han posat tots els impediments perquè no es pugui investigar la relació entre el cervell de l’atemptat i els serveis d’intel·ligència espanyols” ha dit.

L’empresari i col·laborador del FAQS Alejandro López-Fonta ha recordat a Rahola que “aquest no és un judici per això, no s’està jutjant la relació de Es-Satty amb el CNI, s’està jutjant la relació d’aquestes tres persones amb Es-Satty”. “És el que toca en aquest judici, no toca ara analitzar els errors de coordinació que van haver-hi abans de l’atemptat” li ha dit.

Moments abans, el periodista i col·laborador del programa Quico Sallés ha explicat que el magistrat de la causa, el jutge Guevara és “un home extraordinàriament tècnic, hipergarantista i no el saben ubicar si és progressista o conservador”. “És un personatge histriònic, però és dels jutges més sobirans que hi ha” ha apuntat.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: