RACó MUSICAL: Manu Chao, Oques Grasses i Companyia Elèctrica Dharma aterren a l’Esperanzah!

El pròxim divendres 11 d'octubre arrenca l'11a edició del Festival Esperanzah!, una eina amb forma de festival, que uneix música i cultura i amb el compromís i la necessitat de transformació social, econòmica i ambiental.

El certamen començarà el divendres 11 d'octubre i s'allargarà tres dies. Se celebrarà al Parc Nou del Prat i comptarà amb un espai de reflexió on s'ho podrà trobar una taula de reconeixement al treball de les organitzacions de rescat marítim a la Mediterrània central com Mediterranean Hope, Open Arms i Seawatch. També s'hi projectarà el documental 'L'Honestedat d'un compromís' sobre Joan Garcia Nieto, activista pels drets i llibertats democràtiques, ara que fa 25 anys de la seva desaparició.

El Festival també vol ser un punt de trobada de l'economia social i solidària i acullirà diferents estands d'entitats. A més, un any més segueix apostant per la feminització de la nostra societat adherint-se al Protocol de seguretat contra les violències sexuals.

Pel que fa al cartell musical, el primer dia hi actuaran la Banda Futura liderada per l'Amparo Sánchez (amb Las Migas, Marinah, Markia Sierra i La Shica), el raper Lildami, Karamba o els Itaca Band.

El dissabte serà el torn de Rebelmadiaq Sound System, Oques Grasses, la cantautora SuuCompanyia Elèctrica Dharma, així com les cantants i activistes feministes JazzWoman o Queenky Potras. El mateix dissabte culminaran la programació les versions dels Montón Fiestao, el grup basc Gatibu, el mestissatge d'Ayom o Yonse, i artistes com Mujerario o el camaleònic actor i presentador Leo Bassi.

El diumenge 13 d’octubre l'omplirà la banda de música familiar El Pol Petit, la formació inèdita Banda Esperanzah de Natxo Tarrés i convidats, la Sant Andreu Jazzband i Els Carbonell. També hi actuaran la Pakita, Mara Barros i les dones sàvies o l’actor Pepe Viyuela. Com a guinda, Manu Chao tornarà l'Esperanzah! amb el seu alter ego El Chapulín Sólo.

Les entrades, abonaments i donacions es poden realitzar a través d’aquest web, i així contribuir a la vida d’un festival utòpic i atípic, que en aquests darrers 4 anys ha destinat més de 400.000 euros a projectes socials, culturals, ambientals, humanitaris i d'economia solidària local.

 

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: