RACó MUSICAL: Lildami guanya el Premi Cerverí a la millor lletra en català de l’any per ‘Sempre és estiu’

El grup de música urbana Lildami s'ha emportat el 25è Premi Cerverí a la millor lletra de cançó per "Sempre és estiu", tema inclos al seu primer disc, Flors mentre visqui (Halley Records 2019). Pots consultar tota la lletra a Viasona.

Segons el líder de la banda, aquest tema parla de "la felicitat quan tot és bonic". De fet, el cantant ha afegit que tot i que es presentin amb "una estètica dura", la seva música "es basa en la al·legoria de les coses i els petits detalls que ens fan feliços". A més, la banda ha aprofitat per recordar que els gèneres de rap i trap s'han convertit en "la manera de fer arribar la poesia als joves". En aquest sentit, Lildami  creu haver "recuperat l'essència de la literatura costumista" i actualitzar-la per als nous públics.

El premi Cerverí a la millor lletra de cançó està organitzat per la Fundació Prudenci Bertrana i Catalunya Ràdio i en les últimes edicions també hi col·laboren el portal Vilaweb i la revista Enderrock.

El cantant terrassenc actuarà a les Festes de la Mercè el proper dissabte 21 de setembre i al Festival Petits Camaleons de Sant Cugat del Vallès el proper 7 d'octubre.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: