RACó MUSICAL: La cantata La Clika publicarà un disc amb col·laboracions de Xiula, El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, Auxili, Doctor Prats o Gertrudis

La cantata La Clika organitzada per la xarxa de les Cases de la Música publicarà un doble disc el pròxim divendres 13 de novembre en format digital i en obert amb les 11 cançons del seu repertori interpretades per la banda de la Clika i col·laboracions estel·lars com Xiula, El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, Auxili, Roba Estesa, Doctor Prats, Gertrudis, Ebri Knight, Jazzwoman i Joan Colomo.

Els temes de la Clika també hi seran interpretats en el format propi de la cantata per la coral infantil Amics de la Unió de Granollers.

Les cançons i coreografies destaquen per tractar temes d'actualitat -com el bullying, el gènere o l'amistat-, i difondre valors de solidaritat, comunitat i diversitat per als infants de 7 i 8 anys amb títols com "Bona nit", "Colors", "Jo vull jugar" o "Un món més real", composades per Gertrudis, Xiula i Xerramequ.

La cantata, que va destinada tant a les famílies que vulguin cantar-la i ballar-la des de casa com a les escoles, és el quart any que se celebra tot i les dificultats que enguany ha presnentat el covid19. Per aquest motiu l'actuació final es va fer en streaming -com es preveu que es faci també enguany-, amb més de 600 famílies seguint-la en directe i 2.000 visualitzacions en tres dies. De la trobada digital en va sortir un vídeo amb més de 120 nens i nenes cantant i ballant les coreografies des de casa.

Tant bon punt sigui possible, l'organització vol reprendre la cantata presencial i de cara al curs vinent, l'organització està treballant els materials pedagògics perquè puguin ser els infants mateixos els que facin la composició, i triïn els temes i les lletres de les cançons.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: