RACó MUSICAL: Els Catarres i Porto Bello faran un concert benèfic per a la investigació de la leucèmia infantil

Els Catarres i els Porto Bello preparen un concert benèfic que tindrà lloc el pròxim 24 de maig a Vilanova i la Geltrú per fomentar l’estudi i la investigació de la leucèmia infantil. Segons la Fundació Josep Carreras cada any es diagnostiquen més de 300 casos de leucèmia infantil i suposa el 30% dels càncers pediàtrics.

La banda Els Catarres farà una parada especial dins la gira ''Fins que arribi l’alba'' per contribuir a la lluita contra la leucèmia i els acompanyaran els tarragonins Porto Bello, que aprofitaran per presentar les cançons del seu darrer discL’ull de la tempesta(Música Global, 2019).

Aquesta iniciativa solidària l’organitza l’espai d’oci i gastronomia de La Daurada, juntament amb l’emissora ELS40 i el projecte Leucos, vinculat a l’Hospital Sant Joan de Déu. De fet, Leucos va néixer gràcies a la iniciativa de l’Íngrid, una nena de 10 anys que va patir leucèmia i durant les llargues hores de quimioteràpia va tenir la idea de dibuixar a mà unes criatures petites de colors que representen els leucòcits per recaptar fons en la lluita contra aquest càncer. La seva idea ha estat un èxit i en tan sols dos mesos ha aconseguit recaptar 10.315 euros.

L’aforament de La Daurada arriba a les 1.500 persones i tots els beneficis que s’aconsegueixin de les entrades aniran destinats a contribuir a la investigació de la leucèmia infantil que es desenvolupa a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

%d bloggers like this: