RACó MUSICAL: Cesk Freixas cerca finançament pel seu vuitè disc

En plena crisi global de la COVID-19 que ha obligat a molts músics a suspendre i ajornar la seva activitat damunt dels escenaris, que no deixa de ser la seva principal font d'ingressos, Cesk Freixas ha iniciat una campanya de micromecenatge per tal de gravar el seu vuitè treball discogràfic que per primer cop serà en format de duet. Un disc, que segons explica, serà un retorn a les arrels i a l'essència de la cançó d'autor i de protesta.

El cantautor penedesenc explica que es tracta d'un treball minuciós, en que han procurat que cada peça s'amari d'elements tradicionals.

Cesk Freixas entén que el micromecenatge es presenta com una alternativa més que digne, ja que permet a l'artista obtenir un finançament més humà i proper gràcies als seus seguidors i no haver de fer front a un préstec bancari i a totes les despeses que se'n deriven. Al mecenes li permet comprar el treball discogràfic (i algunes coses més) de forma anticipada a la vegada que es converteix en part activa del procés creatiu.

Per tot això, Verkami ha estat la plataforma escollida pel cantautor per intentar aconseguir aquests 15.000€ que li permetran gravà el seu vuitè disc. 

Els arranjaments de les cançons aniran a càrrec del guitarrista Víctor Nin. El disc es gravarà a BeatGarden Studios de Barcelona i el produirà, mesclarà i masteritzarà amb en Pau Romero.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: