Quique: “No veig els límits d’aquest equip cap amunt”

Rate this post

L’entrenador de l’Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha assegurat en la sessió prèvia al partit d’aquest dissabte contra l’Alabès (18.30 hores) que el creixement del grup avança positivament i ha confessat que no veu “els límits d’aquest equip cap a dalt”, encara que els “queda molt per fer”.

El preparador ha mantingut que han de comparar-se amb ells mateixos. “La nostra evolució dependrà d’això. És bo, que siguem ambiciosos, vulguem sempre guanyar i combatre sense perdre el nostre esperit”, ha afegit.

Quique, en aquest sentit, ha apuntat que “doblarà les precaucions” per a aquest compromís, perquè “el rival pensa que no pot perdre més i que està en una de les seves últimes oportunitats per canviar la dinàmica”. “Això ho dificulta tot i sabem que l’atmosfera serà complicada”, ha subratllat.

De tota manera, el tècnic ha evitat dramatitzar sobre la importància d’aquest partit: “Agrada molt fer que és tot o res, molt o poc, ara o mai i no participaré en això”.

“A vegades ens pot més el propi de l’empipamenta de no haver aconseguit un resultat que la realitat, i jo em fixo en la realitat”, ha afegit. A nivell tàctic, el preparador no planteja grans canvis. “Si funciona la televisió o els rentavaixelles no els toco”, ha dit, encara que sí ha assumit que el plantejament de l’Alabès els obligarà a tenir la pilota: “Hi haurà poques situacions en les quals puguem començar després d’un robatori, però hem demostrat que podem tenir la pilota”.

D’altra banda, Quique no s’ha mostrat preocupat pel rendiment de l’Espanyol com a visitant, sense cap victòria. “Les nostres sensacions no han estat dolentes, no tenim cap por”, ha comentat.

Finalment, l’entrenador ha valorat la situació política a Catalunya: “No barrejo política amb esport, no m’agrada participar en aquest espectacle. Però això no significa que sigui aliè perquè m’importen les persones i la convivència”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »