Quin ministre del govern Sánchez va defraudar Hisenda?

Rate this post

Surten a la llum els draps bruts del ministre de Cultura i Esport, Màxim Huerta. El periodista i escriptor valencià va defraudar Hisenda als exercicis 2006, 2007 i 2008, quan era el número 2 d’Ana Rosa Quintana en ‘El programa d’Ana Rosa’ de Telecinco, segons ha publicat El Confidencial.

El frau original va ser de 218.322 euros, segons ha informat l’esmentat diari, que també explica que Huerta es va deduïr com a despeses per activitat artística injustificada fins a un total de 148.702 euros, el que li va portar el pagament d’una liquidació total de 365.938 euros pels tres exercicis.

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) en dues sentències de maig de 2017 condemna a Huerta per deixar de pagar l’esmentada quantitat corresponent als exercicis fiscals de 2006, 2007 i 2008 en els quals hauria facturat 798.521 euros a través de la societat Almaximo Profesionales de la Imagen SL, societat de la qual era únic accionista i administrador des de gener de 2006.

El govern espanyol li demana explicacions

El govern espanyol ha entrat en contacte amb el ministre de Cultura, Máxim Huerta, per recollir informació sobre les condemnes per frau fiscal que se li van imposar en el Tribunal Superior de Justícia de Madrid relatives el maig de l’any passat.

Un portaveu del govern espanyol ha informat que és intenció de l’Executiu poder aclarir al llarg del dia d’avui aquesta informació.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »