Quin és el millor dia i la millor hora per tenir sexe segons la ciència

Existeixen estudis científics per a tot el que un es pugui arribar a imaginar, inclòs el millor dia de la setmana i la millor hora per tenir relacions sexuals. La primera de les qüestions va quedar revelada després de la realització d'un treball que va ser dut a terme per experts de la London School of Economics and Political Science, que va concloure que dijous és el millor dia.

Per què aquest dia?

Per arribar a aquesta conclusió van analitzar les activitats que realitzen la major part de les persones durant una setmana. Dilluns va resultar un dels pitjors dies, ja que s'acumula el cansament del cap de setmana, es té pitjor actitud i l'estrès sol ser més gran que altres dies. Dimarts, ja ens hem reposat del mal humor de dilluns i es converteix en un dels dies més productius laboralment parlant i en el que més temps dediquem a pensar en la feina. Dimecres és un dia més relaxat i preferim descansar i divendres, dissabte i diumenge, augmenten les activitats fora de casa i els plans de lleure. Per la qual cosa dijous, es converteix el dia perfecte per tenir relacions sexuals agradables i amb plena dedicació. Estem de millor humor perquè s'apropa el cap de setmana, es redueix l'estrès i tenim una sensació més gran de benestar. Això fa augmentar la libido i el nostre cos comença a produir més hormones relacionades amb l'activitat sexual.

La millor hora

Quan a l'hora, aquest mateix estudi assenyala que el matí és el millor moment, doncs és quan més alts estan els nivells de testosterona i d'estrògens als cossos masculí i femení, respectivament, el que ens predisposa més per a les trobades sexuals.

Més específica va ser una investigació publicada en el British Medical Journal que detallava que la millor hora per tenir sexe eren les 5:48 del matí. Pel que sembla, la llum solar de primera hora del matí augmenta la testosterona en estimular l'hipotàlem (la part del cervell responsable de les hormones). De fet, en el cas dels homes, els seus nivells de testosterona assoleixen el seu punt màxim minuts abans que es desperti, arribant fins i tot a estar el nivell hormonal entre un 25 i un 50 per cent més alt que en qualsevol altre moment del dia. El mateix passa amb les dones, les hormones relacionades amb l'activitat sexual de les quals són més elevades a primera hora del matí.

De quina manera

Quant a la postura, sempre es diu que tot va en qüestió de gustos, però el cert és que la ciència també ha analitzat quina és la millor per arribar a l'orgasme tant en homes com en dones. En el cas d'aquestes últimes, segons un estudi publicat per la Universitat d'Indiana als Estats Units, la clàssica del missioner i la de la dona asseguda a sobre són les que més garanteixen el plaer, ja que estimulen més la part exterior del clítoris i la paret vaginal anterior. En el cas dels homes, l'estudi conclou que l'orgasme masculí està més lligat al sistema nerviós que el de la dona, per tant no influeix tant la postura en si mateixa com l'estimulació sensorial que experimenta durant la relació sexual.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: