Quimi Portet, Buhos i Núria Graham actuaran a la Fàbrica Damm per Sant Jordi

Rate this post

Sant Jordi ja no és només una festa de roses i llibres, des de fa uns anys també és una festa de música gràcies als concerts que es fan a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Una trentena de grups passaran aquest dilluns vinent per la fàbrica on s’hi habilitaran quatre escenaris a més de firmes de llibres i discos. A l’escenari del Moll d’Envasat hi actuaran Buhos, Ebri Knight, El Petit de Cal Eril, Koers, Quimi Portet, Mi Capitán,Flamingo Tours i La iaia. A l’escenari de la Sala de Màquines Suu, Atenea Carter, Ferran Palau, Núria Graham, Nil Moliner, Howlin’ Dogs i Xarim Aresté.

La Sala de Bàscules, la terrassa, acollirà l’actuació de DJ. Mishima, Vemo (grup de dos dels membres de Manel), Dolo i Ramon Mirabet. I pel que fa a la Sala de Cocció: Ismael González, Joan Masdéu, Jordi Lanuza, Marc Grau, The Bird Yellow, Intana i Exili a Elba.

Els artistes que signaran llibres són els següents (alguns tocaran durant la jornada i altres no): Els Amics de les Arts, Els Catarres, Buhos, Suu, Ismael González, Ebri Knigh, El Petit de Cal Eril, Joan  Masdéu, Atenea, Mishima, Ferran Palau, Jordi Lanuza, La Pegatina, Koers, Núria Graham, Marc Grau, Quimi Portet, Dolo, Nil Moliner, The Bird Yellow, La iaia, Mi Capitán, Howlin’ Dogs, Intana, Flamingo Tours, Xarim Aresté, Exili a Elba, Joan Dausà, Judit Neddermann, Sergi Carbonell (Txarango), The Penguins, Santi Balmes, Dorian i Manolo García.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »