Quim Fontané, nominat als Oscars del piragüisme

Rate this post

la xarxa patrocini petit

El palista del Club Salt-Ter està entre els vuit millors piragüistes internacionals de l’any pels World Paddle Awards, considerats els premis Oscar del piragüisme. Quim Fontané va guanyar, ara fa un any, el Mundial d’estil lliure a San Juan, a l’Argentina.

Fontané compta amb un extraordinari palmarès. A banda del Mundial, ha estat tres vegades campió d’Europa (2010, 2012, 2016), finalista en els mundials del 2015 i reconegut amb la Medalla d’Honor del Comitè Olímpic espanyol el 2012. La vida del gironí és un no parar. Sempre amunt i avall. De fet, l’any passat va viure a Nottingham, on va preparar-se per al Mundial mentre estudiava un màster en Sports Management.

A Catalunya, el seu entorn natural és a Salt, on es va formar com a esportista des dels 9 anys, quan els seus pares, fundadors del club Salt-Ter, el van introduir a ell i a la seva germana Núria, en els ràpids dels rius. De fet, la Núria també és un referent en aquest esport, subcampiona del món júnior i campiona d’Europa en la mateixa especialitat. La nova residència d’en Quim podia fixar-se ara a Salzburg, a Àustria. Recentment ha presentat un projecte per crear unes Sèries Mundials de piragüisme que, en cas que tiri endavant, el faria treballar per la marca referència en aquest esport, Red Bull.

El seu següent repte esportiu consisteix a revalidar el títol de campió del món de caiac d’estil lliure en els mundials que se celebraran el 2019 a Sort, al Pallars Sobirà: “Enguany intentaré revalidar el títol, i més a casa, a Sort, a principis de juliol. Em fa una il·lusió especial”.

Anar a la font
La Xarxa

Powered by WPeMatico

Translate »