Quico Sallés també qüestiona que fos “violència extrema”

El periodista d’El Món i col·laborador de TV3, Quico Sallés, ha qüestionat que hi hagués “violència extrema” en els aldarulls que hi ha hagut durant dues nits seguides en diferents localitats de Catalunya després de l’entrada de Pablo Hasel a la presó.

Sallés ha seguit la roda de premsa conjunta que han ofert aquest matí el director general Mossos, Pere Ferrer, i el comissari Joan Carles Molinero, i ha exposat al seu Twitter que “el director de la policia assegura que es van viure imatges ‘d’extrema violència'”. “Conclusió: el director no en té ni idea del que és la violència ni violència extrema”, ha sentenciat.

El periodista, que ha demanat a Ferrer sobre quins actes de violència extrema hi va haver a Lleida abans que els Mossos carreguessin, ha criticat que “el director de la Policia ha demostrat no saber ni on van començar les càrregues a Lleida”. “No ha pogut dir, ni explicar, ni aportar, cap dada, ni fet ni imatge de “violència extrema” a Lleida abans de la dispersió dels Mossos”, ha afegit.

Quico Sallés també ha dit al seu compte personal que “queden pocs segons perquè el comissari Molinero digui que entre els manifestants hi havia l’assassí de Kennedy acompanyat d’un grapat d’anarquistes italians”. “Un director general de la policia catalana parlant de capitals de província… Mare de Déu, quins indepes de pa sucat amb oli”, ha estat un altre dels comentaris que ha fet.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: