Querella de Vox contra Jair Domínguez

Vox ha presentat una querella, davant el jutjat d’instrucció de Barcelona, contra el col·laborador de Catalunya Ràdio i TV3 Jair Domínguez, “per un delicte d’odi” després que instés a combatre Vox “amb un cop de puny a la boca”.

“Avui vull desitjar un dia de merda a la gent de Vilamalla i la Pobla de Mafumet que han votat a Vox. No m’escoltaran perquè no crec que sintonitzin Catalunya Ràdio, però cal dir-ho perquè m’estremeix que un poble veí voti tan fortíssimament a favor del feixisme”, va dir Dominguez a Catalunya Ràdio.

“El poble més poligoner de l’Alt Empordà vota Vox. El resultat de la Catalunya poligonera és neonazi, qui s’ho podia imaginar. Al feixisme se’l combat a les urnes. Doncs es veu que no. Les urnes donen ales al feixisme. ¿No ho sabíeu? Al feixisme, als nazis se’ls combat amb un cop de puny a la boca. No hi ha mitges tintes. No es negocia amb el feixisme”, va afegir.

La vicesecretària Jurídica de la formació, Marta Castro, denuncia també, en el seu escrit al jutjat, que el col·laborador “fa una identificació, absolutament infundada, indeguda i irresponsable, de Vox amb el feixisme”, i “reforça aquesta identificació de VOX en qualificar-lo també de neonazi”.

L’escrit assenyala també el “perill cert de la violència que es generarà contra Vox perquè sigui apreciada la responsabilitat de director del mitjà de comunicació i del propi medi”.

De fet, el mitjà no s’ha desvinculat de les declaracions del tertulià, sinó que “han estat acceptades per la línia editorial fixada pel director del mitjà”. Així, l’equip jurídic de Vox ha sol·licitat que es prengui declaració als querellats.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *