Què li diu Berto Romero a la dona quan té una erecció? Els espectadors al·lucinen

Rate this post

D’aquí poc s’estrena a Movistar+ la segona temporada de la magnífica sèrie de Berto Romero Mira lo que has hecho. Produïda per El Terrat, el títol podria remetre al que en pensen molts espectadors sobre el canvi que han fet a la productora de cara al FAQS, rellevant Laura Rosel de manera matussera per Cristina Puig. Però la sitcom del còmic català el que exposa és com és la vida d’una jove parella en el moment en que es converteixen en pares. Ensenya amb el seu particular humor i quotidianitat com és el dia a dia d’uns pares primerencs en els primers mesos del seu fill.

La sèrie ens mostra el personatge de Romero i el de la seva parella quan s’assabenten que tindran un nadó. Per sort -o per desgràcia, depèn de com es miri- no ens van ensenyar com va ser el procés en què la criatura va ser engendrada. Els espectadors, doncs, es van perdre veure l’humorista en la seva màxima extensió. Però ha estat ell mateix qui ha revelat una dada desconeguda sobre el seu vigor. Convidat per David Broncano al programa La resistencia, van tenir una conversa inclassificable sobre elevacions virils.

berto i broncano

@LaResistencia

Per aquelles coses de la vida, Berto li confessa al presentador del programa que un dels seus tres fills, un dia que la natura va seguir el seu curs habitual, li va dir al seu pare: “Se me ha puesto el pene furioso“. Broncano obre els ulls com taronges.

berto platan

@bertoromero

La primera erecció de la que el petit era conscient va provocar una conversa molt sucosa a cals Romero: “Mi hijo tiene 8 años y no domina palabras como erecto o inhiesto, y me dijo: ‘mira, mira papá, tengo el pene furioso… y yo lo he usado a veces con mi mujer“. Tothom en la seva intimitat afronta el fet de diferents maneres. Però la seva sinceritat va deixar fora de joc Broncano i els espectadors. Qui més qui menys es va imaginar Berto al peu del llit apuntant cap al sostre. Quedava, però, el millor.

berto i broncano2

@LaResistencia

Romero té dos fills més, dos bessons, un nen i una nena. Un dia, a l’hora de la migdiada, el nen va aparèixer amb l’entrecuix esvalotat. “Apareció en el salón con la picha tiesa y entonces su hermana le dió así con el dedo… paaang… y dice ‘ala, qué chulo, ¿cómo lo haces?’, y el otro respondió: ‘no lo sé, me sale solo’“:

Broncano encara s’està recuperant. Aconsellem recuperar la resposta que el mateix Romero li va donar a un espectador del programa Late motiv amb Andreu Buenafuente que assegurava que “aunque tengo una vida sexual plenamente satisfactoria, después cada mañana amanezco con la típica erección matutina con una fuerza impresionante y unas ganas que no entiendo por qué tanto“. Pots veure la brutal resposta de Berto clicant a partir del minut 3’27”:

El que provoca trempera, matinera o a qualsevol hora, és escoltar Berto Romero parlant del que sigui, també de sexe. El seu humor és orgàsmic.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »