Què feia Cristiano despullat quan al United el comparaven amb Messi?

Rate this post

Surt a la llum una desconeguda versió del Cristiano Ronaldo més narcisista, que torna a estar en boca de tothom. I més després de la nova columna setmanal publicada pel futbolista de l’Stoke City Peter Crouch al diari britànic Daily Mail.

La confessió de Crouch és en relació al portuguès durant la seva joventut quan ja despuntava al Manchester United, abans de marxar cap a Madrid. I és que Crouch treu a la llum una conversa amb Rio Ferdinand, excompany de Cristiano, que li havia explicat què feia el portuguès per combatre les gelosies de Leo Messi.

Cristiano Ronaldo Leo Messi The Best EFE

EFE

Crouch explica que quan Ronaldo militava al United tot sovint el picaven i l’intentaven ridiculitzar comparant-lo amb Messi. Però la narcisista resposta de Cristiano era més que feta a mida. Tot sol, passant despullat davant del mirall del vestidor, el portuguès es parava, es passava la mà pel cabell i deia: “Wow. Sóc tan guapo!”.

I la resposta del vestidor, intentant tocar la seva moral era: “El que sigui. Leo Messi és millor jugador que tu”. I el portuguès, sense caure en la seva tristesa emocional, tornava a somriure i responia: “Ah sí. Però Messi no llueix així…”.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

El narcisismo de Cristiano Ronaldo torna a sortir a la llum. Sembla que davant del mirall no hi ha qui el guanyi. O almenys això pensa ell.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »