Punxada en l’acte on Rivera demana anar “a por ellos”

Rate this post

La “concentració ciutadana” d’Albert Rivera a Barcelona ha punxat considerablement. Malgrat la convocatòria i la presència del seu líder a Espanya, el moviment España Ciudadana no ha aconseguit omplir del tot la plaça de Sant Jaume de Barcelona aquest diumenge, que ha ofert imatges de molts espais buits. Per faltar, hi ha faltat fins i tot la seva líder a Catalunya, Inés Arrimadas, que per problemes d’agenda no ha pogut arribar de Madrid.

Sota el lema “No a la violència, sí a la Constitució”, la convocatòria s’ha fet a la plaça Jaume I de Barcelona, des d’on s’ha fet una marxa de menys de 200 metres fins a la plaça de Sant Jaume. Durant el recorregut s’han escoltat crits com “els carrers també són nostres” o visques a la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i l’Exèrcit. Un cop a Sant Jaume, alguns manifestants han cridat “fora aquest llaç”, en referència a les façanes del Palau de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona.

Un Albert Rivera en solitari s’ha donat un bany de masses, dels pocs centenars que ocupaven la plaça barcelonina. Ha volgut tenir un record especial per la manifestació de SCC del 8 d’octubre del 2017, però també pels cossos policials espanyols, fent un “a por ellos” polític. Ha tingut males paraules pel president Quim Torra i retrets pel president Pedro Sánchez.

“A por ellos”

Concretament, el líder de Ciutadans ha instat el president espanyol a “baixar de l’helicòpter” i convocar eleccions estatals. “Quan les convoqui, ens conjurarem tots els independentistes i anirem a por ellos”, ha promès Rivera, que ha denunciat un “sistema política al servei del nacionalisme”.

Hi haurà ampliació

Anar a la font
Nicolas Tomás

Powered by WPeMatico

Translate »