Puigdemont oblida ERC

L’expresident i eurodiputat, Carles Puigdemont, ha renunciat a ser el presidenciable de Junts per Catalunya a la Generalitat. “No seré candidat a la presidència de la Generalitat, però no renuncio a liderar el projecte i seré a la candidatura”, ha manifestat en un missatge difós aquest dimecres.

Puigdemont ha dit que “tots sabeu que la repressió espanyola m’impedeix ser el candidat a ala investidura”, però ha explicat que formarà part de la candidatura i s’implicarà en la campanya. A més ha detallat que la seva funció serà “liderar un equip”.

El líder de JxCat ha exposat que “Catalunya necessita reprendre el fil del referèndum”. “Hem d’acabar la feina, en sóc conscient, però només ho podrem fer si l’independentisme, en el seu conjunt, pot articular un govern fort. Això passa perquè Junts per Catalunya faci un molt bon resultat”, ha afirmat.

Finalment, Carles Puigdemont ha lamentat que la pandèmia “evidencia les mancances del marc autonòmic a l’hora de poder fer possibles les ajudes econòmiques i socials que són necessàries per fer-hi front”. “L’asfíxia financera del país no ens permet tenir un govern que pugui donar una resposta a les demandes generades”, ha conclòs.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: