Puigdemont diu que fa dos anys que viu “en un confinament”

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha explicat en una entrevista en lamordaza.com que no veu diferència entre la quarantena i els dos anys i mig que porta en Waterloo. “No hi ha gran ruptura amb el que faig des de fa 2 anys i mig, he viscut i viu en un confinament”, ha afirmat.

Puigdemont afegeix que s’ha passat durant mesos “moltes setmanes sense sortir de casa”, però diu que la situació actual és “una mica millor” perquè “estic amb la meva família des del 13 de març, que van poder venir”. “Puc estar un temps amb les meves filles i la meva dona, amb els qui normalment no puc estar”, subratlla.

Preguntat per com ha rebut la notícia que s’admeten els recursos d’empara d’independentistes condemnats i si frena això l’aconseguir instàncies europees, l’eurodiputat assegura que la veu “exactament així” i destaca que “ho he viscut com els meus companys en la presó”.

Finalment, Carles Puigdemont apunta que “és una maniobra més per a dilatar al màxim per a l’arribada als tribunals europeus, dels quals sabem dues coses: són independents (podent encertar o no) i condemnaran a Espanya”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: