Puigdemont, després del pacte a la Diputació: “Cal una reflexió profunda i prendre decisions”

El pacte entre Junts per Catalunya i el PSC per la Diputació de Barcelona ha obert una esquerda entre JxCat i ERC. El president a l'exili, Carles Puigdemont, ha carregat contra ERC en dues piulades i ha demanat "una reflexió profunda i prendre decisions".

Segons el president, "alguns tenen el que volien i buscaven de fa temps" i, en la mateixa línia, acusa la formació independentista de ser "persistent en la confrontació no pas amb l'Estat repressor sinó entre nosaltres". Puigdemont ho té clar: "s'equivoquen".

A més, el president exiliat a Bèlgica reivindica que "no es pot ni oblidar ni menystenir la força de la gent" i afegeix que la gent vol una unitat "ara més necessària que mai".

Aquesta reacció del president arriba l'endemà que ERC es manifestés en una línia similar. "Segur que hi ha un abans i un després d'aquest dia", va assegurar la portaveu d'ERC, Marta Vilalta, després que JxCat consumés el pacte amb el PSC a la Diputació que va portar a Núria Marín a la presidència de l'ens supramunicipal.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: