Publiquen la mort de Jordi González i ell respon ben viu: ‘Se os va a caer el pelo’

Rate this post

Jordi González és viu. I ben viu. De fet, està tan viu que està indignat. I amb raó. No ens imaginem com de desagradable deu ser que et donin per mort i llegir o veure una informació així on tu ets el protagonista incrèdul de la notícia. Estar tranquil·lament al sofà de casa teva mirant la tele o esmorzant un suc de taronja i llegint els digitals i trobar-te la teva foto al costat de la frase: “Adiós Jordi. Se fue de repente un icono de España. Tragedia. Jordi González encontrado sin vida después de un accidente”…… Sorpresa, estupor, irrealitat en un primer moment. Ira, ràbia, indignació en un segon moment.

 

A post shared by Jordi González (@jordiglez) on

Això és el que s’ha trobat el presentador català Jordi González. Una fake new que era molt més que una notícia sense contrastar. No estem parlant d’un rumor de si farà tal o qual programa o si fitxa o deixa de fitxar per una o altra cadena. Això és seriós. Estem parlant de que et donen per mort. Amb el conseqüent neguit tant d’ell, com dels seus familiars i amics en veure la notícia. El mitjà que ha tingut la gosadia d’escriure aquesta indecència? González no l’especifica. El que sí deixa ben clar és que els acaba de denunciar en un Jutjat de Guardia: “Se os va a caer el pelo”.

El conductor d’El debate de Gran Hermano, entre molts altres programes que porta presentats a Telecinco els darrers anys, assegura que es troba en perfecte estat, “apurando las vacaciones que pronto toca volver a trabajar”. Un missatge que ha tranquil·litzat els seus seguidors, tot i la indignació que encara tenien per la falsa notícia més propera al delicte que no a un bulo. “Sinvergüenzas”, “Vaya susto”, “Desgraciados” o Broma de muy mal gusto” han omplert l’Instagram del presentador, tot i que també s’ha pogut veure algun “D.E.P” de persones que lamentaven la “suposada pèrdua” sense saber encara que tot era una invenció de mal gust.

jordi gonzalez2

Avui li ha tocat a ell passar per aquest mal tràngol, però els fets haurien de fer reflexionar més d’un a l’hora d’escriure el primer que els passi pel cap. Els que quedaran “morts” pel que fa a la seva credibilitat, seran els qui ho han publicat.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »