Prop d’un centenar de comerços pateixen destrosses

Els Mossos d’Esquadra, amb motiu de la sisena nit consecutiva de disturbis a Barcelona, han informat que “8 persones detingudes a Barcelona, 5 per robatori amb força en una botiga de roba i 3 per desordres públics i atemptat als agents de l’autoritat. Hi ha 7 agents ferits lleus i 2 han estat traslladats a centres hospitalaris”.

En aquestes sis nits de manifestacions i aldarulls els Mossos han detingut 110 persones. Una trentena eren menors d’edat. Un dels detinguts ha ingressat en presó preventiva. Segons la policia, una vuitantena d’agents han quedat ferits durant els avalots, la majoria de caràcter lleu.

L’ajuntament de la capital calcula que reparar l’asfalt i reposar els contenidors cremats els costarà uns 160.000 euros. També hi ha preocupació entre els empresaris de la ciutat. Calculen que la nit de dissabte a diumenge, al Passeig de Gràcia, hi va haver destrosses a 75 botigues i que els manifestants en van saquejar una dotzena. Calculen que arreglar aquests desperfectes els costarà uns 750.000 euros.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: