Problemes d’autoritat moral

Manifestants a favor de la llibertat de Pablo Hasel van provocar aldarulls per segona nit consecutiva en diferents ciutats de Catalunya i no van fer cas al conseller de l’Interior, Miquel Sàmper, que va demanar ahir que les concentracions fossin “pacífiques”.

Sàmper va apuntar que “m’agradaria demanar un sentit de pau social” i va assenyalar que “hem de poder exercir tots els drets fonamentals sense extralimitar-os i sense utilitzar la violència”. “Prego que a les manifestacions d’avui tothom s’expressi lliurement, però de forma pacífica”, va reclamar.

El titular d’Interior va afirmar després de la primera not d’aldarulls que “la violència no està mai emparada ni permesa. No hi ha absolutament cap però que la justifiqui”. “Amb violència no es poden garantir drets fonamentals”, va sentenciar.

Els aldarulls d’ahir a la nit es van saldar, segons van informar els Mossos, amb deu detinguts a Barcelona, dotze a Lleida, cinc a Girona i dos a Tarragona per “accions violentes i desordres públics”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *