Primeres fotos de Letícia i Felip radiants després de la condemna d’Urdangarin

Rate this post

Segurament aquest dimarts 12 de juny sigui un dels pitjors dies per la família Urdangarin-Borbó. El Tribunal Suprem ha dictat sentència, posant fi a una llarga espera i condemnant Iñaki a 5 anys i 10 mesos de presó. La notícia ha estat el regal més enverinat que podia rebre la Infanta només un dia abans del seu aniversari. La filla petita dels reis emèrits s’enfronta ara a una nova vida: uns anys apartada del seu marit.

Ara el focus està centrat en ella: es quedarà vivint a Ginebra amb els nens o es mudarà per estar més a prop i poder visitar-lo sovint? Mentre no es resol aquesta incògnita, cal veure com actua la resta de la família reial.

És coneguda per molts l’enemistat de la reina Letícia i la seva cunyada, per la qual cosa algunes veus han començat a dir que la monarca deu estar d’allò més contenta davant la sentència. I quina millor manera de comprovar-ho que analitzant les primeres imatges de la Reina presidint un acte aquest mateix matí?

Quan ja se sabia que Urdangarin aniria a presó Letícia ha aparegut en una reunió del patronat de la fundació d’ajuda contra la drogoaddicció. El president li ha presentat la memòria amb el pla estratègic i han estat comentant els següents passos que seguirien. Un projecte molt engrescador que la tenia concentrada… però amb un somriure picardiós que no li ha desaparegut en tota l’estona.

A les fotografies se la pot veure d’allò més animada, totalment aliena als problemes de la seva cunyada. I com ha anat vestida en aquesta ocasió? D’allò més primaveral: amb una brusa blanca senzilla, una faldilla en blau marí i estampat floral i els complements en beix.

leticia faldilla blava Casa reial

Casa Reial

Letícia somrient GTRES

GTRES

lETÍCIA FALDILLA BLAVA 3 EFE

EFE

El rei, per la seva banda, també ha aparegut en públic. Felip ha presidit un capítol militar de l’ordre de San Hermenegildo. Una desfilada en la qual ha representat el seu paper formal però simpàtic com sempre. En el seu cas, també ha optat per no fer cap declaració sobre la sentència d’Urdangarin.

rei felip militar casa reial

rei felip militar casa reial 2

Casa Reial

El matrimoni reial, doncs, sembla que segueixen a la seva i no volen mostrar què pensen. Dijous marxen de viatge oficial als Estats Units, una visita a Trump que arriba en el millor moment possible i els deixa fugir d’aquest malson.  

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »