Primer cas de coronavirus entre els treballadors de l’aeroport del Prat

Un treballador que realitza tasques administratives per als serveis mèdics de l'aeroport del Prat ha donat positiu de coronavirus, fet que ha activat el protocol per identificar les persones que van estar en contacte amb ell i esterilitzar la seva zona d'activitat.

El gestor aeroportuari Aena ha informat que el positiu va ser detectat ahir dissabte a la tarda i que el treballador infectat no assisteix ni a personal ni a usuaris de la infraestructura.

En un comunicat, detalla que aquest empleat va estar per última vegada a l'edifici del Bloc Tècnic de l'aeroport el passat 6 de març, quan encara era asimptomàtic, tot i que Aena no ha tingut coneixement fins ara que va donar positiu en les proves de detecció del coronavirus.

A més de l' esterilització del seu lloc de treball, es durà a terme una neteja especial de les zones comunes de l'edifici.

Aena ha informat que el personal de l'aeroport té previst iniciar el treball no presencial per als llocs de treball que sigui possible aquest proper dilluns, 16 de març.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: