Presumpte tracte de favor de Territori a Xavier Vendrell

La Guàrdia Civil assenyala pel que fa a Xavier VENDRELL, en l’interlocutòria judicial del jutge Aguirre, altres activitats “que podrien revestir característiques de delictes. Així, en els atestats es recull que Xavier VENDRELL pretén que a través d’una modificació puntual de el Pla d’Ordenament Urbà Municipal (POUM) de Cabrera de Mar (B) es procedeixi a la requalificació urbanística de Vila Bugatti que afecta 48.000 metres quadrats i permetria revaloritzar les seves finques passant el seu valor de 5 a 10 milions d’euros”.

“A més -continua-, Xavier Vendrell pretén desenvolupar un projecte educatiu a través de la Fundació El Brot i mantenir l’actual activitat de banquets. Això suposa una flagrant irregularitat ja que el mateix POUM estableix que el desenvolupament urbanístic ha de fer-se a través de la redacció i aprovació d’un pla parcial”.

“Per explotar el negoci ha constituït al costat dels seus socis l’entitat MARESME FUTUR mitjançant escriptura pública de 2019.11.26 i amb l’objectiu que els seus plans arribin a bon terme, Xavier VENDRELL no ha dubtat a influenciar als seus contactes polítics de màxim nivell com els consellers Damià CALVET o Josep BARGALLÓ”.

“A aquests contactes se sumen els que manté tant amb l’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi MIR, com amb el regidor d’urbanisme de l’ajuntament, Enric MIR, com amb alts càrrecs de el Departament de Territori, ja que per aconseguir el que pretén necessita que els terrenys siguin requalificats urbanísticament”.
 
“Tant és així que Xavier VENDRELL va obtenir el compromís de el Departament de Territori de donar-li una agilitat superior a la que marca la norma el que podria estar significant un tracte de favor per part de l’autoritat o funcionari que l’hi hagués dit havent la crisi sanitària suposat un important contratemps en aquests plans”.

whatsapp-image-2019-10-08-at-21.04.40.jpeg

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: