Presó provisional sense fiança per a tres joves acusats d’una violació en grup a Cambrils

El titular del jutjat número 3 de Reus ha decidit deixar en presó preventiva sense fiança dos joves residents a Salou i un tercer veí de Cambrils mentre investiga una presumpta violació en grup a una noia el matí del 24 de juny en un domicili de Cambrils, segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona‘. La víctima hauria anat a casa d’un dels presumptes agressors amb un grup de persones després d’una festa i un altre dels empresonats hauria intimat amb ella. Tots dos haurien anat a un dormitori i uns minuts després hi hauria entrat un altre dels acusats d’agressió sexual amb penetració. Hauria estat aleshores quan haurien comès les agressions, i poc després s’hi hauria afegit el tercer presumpte agressor, sempre segons el mitjà tarragoní.

La víctima hauria manifestat en reiterades ocasions la negativa a participar en aquells fets, fins al punt que dos dels joves van marxar de l’habitació. El tercer, però, va continuar agredint-la sexualment, segons el ‘Diari de Tarragona’.

Sembla que poc després una amiga de la víctima va entrar a l’habitació i la noia li va demanar ajuda. L’amiga va aconseguir treure-la primer de l’habitació i després del pis. Posteriorment la jove va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.

Els tres joves –de 20, 28 i 26 anys– van ser detinguts i el 26 de juny, com han confirmat fonts dels Mossos a aquest diari, van ingressar a presó per ordre del jutjat de guàrdia. Aquest dilluns, el titular del jutjat d’instrucció número 3 de Reus ha acordat que els tres investigats continuïn a la presó. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: