Presó per a dos dels detinguts per la violació en grup a Mallorca

Presó provisional sense fiança per a dos dels quatre homes alemanys detinguts per la seva implicació en la violació en grup en un hotel de Cala Rajada de Mallorca , després d’haver declarat dissabte al vespre als jutjats de Palma. Els altres dos arrestats han quedat en llibertat provisional. Una de les detencions es va produir divendres, després que la Guàrdia Civil hagués interrogat la resta. Es tracta del germà d’un dels principals sospitosos. Els altres tres van ser arrestats un dia abans, a l’aeroport de Palma, al cap de poc que la víctima, de 18 anys, ho hagués denunciat.

Arresten quatre homes a l'aeroport de Palma per una violació en grup

Arresten quatre homes a l’aeroport de Palma per una violació en grup

La víctima va narrar els fets dissabte al matí als jutjats. Més tard, va ser examinada de nou per un especialista forense. Un metge la va visitar el mateix dia dels fets i va acreditar lesions compatibles amb l’agressió sexual: cops al coll, als braços i els canells i danys a la zona genital. Tot i les evidències, els acusats van mantenir davant la jutge que no van violar la víctima, sinó que hi van tenir sexe consentit.

Segons el ‘Diario de Mallorca’, els investigadors sostenen que un dels homes va immobilitzar pels braços la víctima mentre un altre la violava. D’aquesta manera, són dos els principals acusats, tot i que se sospita que els dos que han quedat en llibertat provisional haurien pogut encobrir els fets. Tres d’ells  van ser detinguts dijous a l’aeroport de Palma per l’agressió sexual , juntament amb un quart home que va quedar en llibertat perquè se’n va descartar la implicació.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: