Presó eludible amb una fiança per un dels detinguts per la violació a la platja del Somorrostro

El jutjat d’instrucció número 7 de Barcelona ha acordat presó eludible amb una fiança per un dels dos detinguts per la violació a una noia a la platja del Somorrostro de la ciutat. Si el noi paga una fiança de 10.000 euros, podrà sortir de la presó. Pel que fa a l’altre arrestat pels mateixos fets, el jutge l’ha deixat en llibertat, tot i que el manté com a investigat, perquè la víctima no l’ha reconegut. La causa està oberta per un delicte d’agressió sexual.

Dos detinguts per una violació a la platja del Somorrostro de Barcelona

Dos detinguts per una violació a la platja del Somorrostro de Barcelona

Els fets van passar dijous a la matinada i la Guàrdia Urbana va detenir poc després els dos nois, de 22 anys i nacionalitat suïssa, per la violació a la noia, també de 22 anys. Van ser els amics de la víctima els que van avisar la policia de l’agressió. Els joves van conèixer els presumptes autors de la violació a la discoteca Opium, del Front Marítim de Barcelona. Els dos nois ja haurien intentat forçar la víctima als lavabos del local i van acabar consumant la violació a la platja.

Quan la Guàrdia Urbana va localitzar la noia al lloc dels fets, ella va confirmar la versió que havien donat els seus amics i la policia va començar a buscar els sospitosos a la mateixa platja. Després els agents van tornar a la discoteca, on, amb la col·laboració dels responsables de seguretat, van trobar un dels sospitosos –la víctima el va identificar i el van detenir– i després el segon, que també va quedar arrestat. Tots dos havien tornat a la discoteca després de la violació. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

La discoteca Opium és un dels locals adherits al protocol de l’Ajuntament de Barcelona contra les agressions masclistes. El protocol forma els treballadors per tenir una reacció ràpida davant d’aquest tipus de denúncies i poder atendre les víctimes.

El protocol de Barcelona contra les agressions sexuals arriba a 36 espais d'oci

El protocol de Barcelona contra les agressions sexuals arriba a 36 espais d’oci

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: