‘Preguntes freqüents’ sorprèn amb una petició de casament en directe

Rate this post

TV3 ja s’ha acostumat a això de liderar el prime time de les nits de dissabte. El pla de veure Preguntes freqüents al sofà amb la manteta sembla que ja s’ha convertit en una tònica habitual a moltes cases catalanes, i aquest últim programa ha tornat a ser el més vist.

Temes a tractar no els falten, i van començar analitzant la complexa situació política catalana amb Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural. Va deixar anar uns quants titulars, revelant una reunió amb Miquel Iceta i reclamant als partits que deixin de barallar-se.

David Bondia, president de l’institut públic de drets humans a Catalunya, va sumar-se a la taula per explicar per què Jordi Sànchez no pot presentar mesures cautelars davant del Tribunal Europeu. Mentre que Pilar Rahola tampoc va perdre l’oportunitat de debatre amb ells i evidenciar la seva postura: “Només li faltaria al poble de Catalunya tornar a anar a eleccions”. 

Fins aquí, uns temes que acostumen a tractar al programa setmana rere setmana. Però encara quedava un dels moments més inesperats. I és que Laura Rosel estava parlant amb una dona del públic quan de sobte sorprenia tothom traient una capseta quadrada amb un anell a dins: “Carinyo, he dit a tothom que venia al programa de públic i estaria calladeta. Però vull aprofitar davant de tota Catalunya i Espanya per preguntar-te si et vols casar amb mi”. Tot fugint de la clàssica imatge de l’home agenollat i protagonitzant un momentazo televisiu que va acabar amb l’home fent les delícies de tots i acceptant la proposta:

El romanticisme va donar pas a un cara a cara de Jaume Roures i Oriol Soler, president del grup SOM, que van carregar contra els mitjans. I d’aquí, a canviar radicalment de tema: arribant a desxifrar el perquè de la samarreta de Rosel. 

Les pensions, un problema “de voluntat política” segons Miren Etxezarreta, catedràtica d’economia aplicada. Aquest va ser el següent gran bloc del programa, en el qual també van parlar amb Domiciano Sandoval, portaveu de la Marea Pensionista. 

 laura rosel samarreta tv3

TV3

Amb tot, doncs, un programa de nou ben complet que ha liderat amb un 16,2% de share. Més contents no poden estar.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »