‘Preguntes freqüents’ serà presentat per una dona

Rate this post

El compte enrera és a punt d’acabar. Dissabte 13 de gener es reprèn el Preguntes freqüents passat festes i el ball de substituts de Ricard Ustrell està semblant La yenka. Pere Mas, Maiol Roger, Daniel Domenjó, Jofre Llombart… En Blau ja va revelar en exclusiva fa dies que l’opció femenina prenia força i us vam avançar els 3 noms que optaven a un dels llocs més cobejats del periodisme català. A poques hores que TV3 prengui la decisió definitiva us afegim el quart nom i repassem totes les candidates:

rosel 8tv

Laura Rosel, actual copresentadora de 8 al dia, veu dels serveis informatius de RAC1, exeditora de l’informatiu del migdia de l’emissora. La setmana passada, quan es van fer els càstings a les candidates, Rosel feia vacances a 8tv i és l’única de les quatre amb experiència (quatre mesos) a la TV. És l’encarregada de les entrevistes al programa de Jordi Armenteras. No sembla la primera opció de TV3, que és qui ha de donar-hi el vist-i-plau.

cristina solias instagram

Cristina Solias, actual eurocorresponsal a Brussel·les de RAC1, originària de Martorell va ser promocionada pel també martorellenc Eduard Pujol a RAC1 quan n’era el director. Ara està cridat a ser un alt càrrec de la nova Generalitat. Solias té poca experiència televisiva: a 8 al dia va fer reportatges des de Líbia com a enviada especial en l’època de Josep Cuní. Va arribar a entrar als túnels secrets d’Estat Islàmic a Sirte.

nuria jar instagram

Núria Jar, periodista al Via Lliure dels caps de setmana de RAC1 i a La Vanguardia, especialitzada en Ciència, salut i tecnologia. Col·labora també a la revista Muy interesante.

odei etxearte twitter

Odei Etxearte. És el nom sorpresa que En Blau us avança en exclusiva. Redactora de política del diari El Punt Avui, ha fet de tertuliana a programes com Divendres a TV3 o La Rambla de BTV. Va ser convidada al mateix FAQ’s i és habitual al programa d’Ustrell El suplement de Catalunya Ràdio. És de Santa Coloma de Gramanet. Podria ser el nom sorpresa i l’escollida. Quatre dones, quatre noms que compleixen la premisa d’El Terrat i Andreu Buenafuente: una cara semidesconeguda, fresca, nova, poc vista i que pugui atrapar l’espectador i seguir liderant les nits de dissabte. D’aquí poques hores, la decisió de TV3.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »