Preciosa resposta de Carles Francino preguntat per la seva dona: dues paraules

Cada vegada són més els famosos que s’atreveixen a obrir-se en canal a través de les xarxes socials. Hi ha moltes maneres de fer-ho. Una d’elles és amb el conegut joc de les preguntes i respostes. És a dir, els seguidors plantegen qüestions als famosos i els famosos trien les preguntes que volen respondre. I això mateix ha fet l’actor català Carles Francino, que ha estat preguntat per la seva dona, amb qui es va casar a Altafulla, a Tarragona, al juny del 2018. La resposta: breu, clara i directa. Dues paraules. Què ha dit?

Carles Francino GTRES

Carles Francino, GTRES

“Vas trobar el tresor?”. Aquesta ha estat la pregunta que un dels molts seguidors que Francino té a Instagram, en total més de 55.000, li ha plantejat. Carles ha respost amb una bonica fotografia de la seva dona, la cantant Izah, el nom real de la qual és Isabel Fernández. En ella, la vocalista catalana apareix tombada al terra, lluint un conjunt color marró, el cabell recollit en una trena i al costat d’un preciós gos negre. Encara que, per precioses, les paraules de Carles Francino. Són aquestes:

Carles Francino, Instagram

Carles Francino, Instagram

Altres de les respostes que l’intèrpret de Barcelona, i fill del presentador Carles Francino, ha revelat han estat què està fent en el dia d’avui o quina professió li hauria agradat fer de no ser actor. “Conrear la paciència i molt teatre”, ha estat la resposta a la primera pregunta, mentre que “granger o jardiner” ha estat la resposta a la segona. Carles Francino i la seva dona, al juny del 2021, compliran tres anys de casats. Tres paraules: Per molts més.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: