Practiquen una cesària d'urgència a una embarassada de 27 setmanes amb coronavirus a Màlaga

La dona de 33 anys embarassada de 27 setmanes amb coronavirus ingressada a Màlaga ha estat sotmesa aquest diumenge a una cesària d'urgència davant l'empitjorament de la seva situació, segons han confirmat fonts pròximes.

La passada nit, la dona, ingressada a l'Matern Infantil de Màlaga, on va ser traslladada fa uns dies des de l'Hospital Regional, va patir un empitjorament sobtat, el que va obligar a adoptar aquesta decisió als professionals sanitaris.

En aquests moments la dona, infermera d'un centre de salut que va ingressar amb una pneumònia bilateral, es troba en estat greu i pendent d'evolució. Per la seva banda, la nena, una nena, ha pesat 1,2 quilograms i es troba a l'UVI de Neonatologia.

Una altra embarassada

Al Matern infantil hi ha ingressada una altra embarassada, en aquest cas de 26 setmanes, que també ha donat positiu per Covid-19, han precisat les mateixes fonts.

Segons l'últim informe mèdic difós aquest diumenge a les 14,30 hores, a Andalusia hi ha un total de 437 casos d'coronavirus -180 d'ells en Màlaga- i s'han registrat sis morts.

20 minutos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *