PP, Vox i Cs recolzen les decisions de Felip VI sobre el rei Joan Carles

EFE

Imatge d'arxiu de Pablo Casado

El president de PP, Pablo Casado, ha expressat aquest diumenge el seu suport a la decisió del rei Felip VI de renunciar a l'herència del seu pare, el rei Joan Carles, qui a més deixarà de percebre l'assignació que té fixada en els pressupostos de la Casa de Sa Majestat el Rei.

"Vull expressar el meu suport a les decisions que avui ha anunciat SM el Rei Felip VI", assenyala el líder popular, en un missatge al seu compte de Twitter, en què expressa la seva confiança en el "exemplar" servei públic d'monarca a el front de la Prefectura de l'Estat, així com la lleialtat de el Partit Popular a la Corona com a màxima institució d'Espanya.

La seva reacció es produeix després que la Casa Reial hagi publicat un comunicat en què anuncia que Felip VI ha renunciat a l'herència que personalment li pogués correspondre del seu pare, així com a qualsevol actiu, inversió o estructura financera l'origen pugui no estar d'acord amb la legalitat o amb criteris de rectitud.

Per la seva banda, Vox i Ciutadans també han expressat el seu suport a les decisions adoptades per Felip VI.Ciudadanos ha donat suport també a Felipe VI davant un gest que considera que l'honora tant a ell com a la institució que representa.

"Té el nostre respecte i suport. Les institucions i els representants públics han de ser exemplars en tot moment davant la ciutadania ", ha afegit el partit.

Per la seva banda, Vox "respecta i aplaudeix" el "contundent" comunicat de Sarsuela i subratlla que "tant de bo totes les institucions de l'Estat tinguessin una conducta tan exemplar com demostra Sa Majestat Felip VI".

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: