Portu, sobre el fitxatge frustrat al Sevilla: “Girona és casa meva”

Rate this post

Cristian Portu ha parlat en públic per primera vegada des del seu fitxatge frustrat per el Sevilla. El davanter del Girona, que va estar apunt de retrobar-se amb Pablo Machín en l’últim dia del mercat estiuenc, ha contestat diverses preguntes en una entrevista del canal oficial del club. Per el murcià, la possible sortida cap al conjunt andalús ja és aigua passada: “Girona és casa meva, m’he quedat a un lloc on m’estimen molt”.

Portu, però, ha admès que la seva marxa va ser una possibilitat més que factible: “Va ser un estiu complicat. No pensava en sortir, però va arribar una oferta interessant i com a jugador havia de decidir”; i ha afegit que “el futbol consisteix en aprendre, i en aquestes situacions has d’assimilar la realitat i quedar-te amb allò positiu”. 

Després de passar-se més de vuit mesos sense veure porteria, el davanter va retrobar-se amb el gol en la desena jornada de Lliga, en la qual dues dianes seves van permetre que el Girona tombés el Rayo (2-1). En el mateix partit, però, es va lesionar muscularment al bíceps femoral de la cama dreta: “Va ser una sensació agredolça, vaig poder marcar i ajudar de l’equip, però també em vaig lesionar en un bon moment. Estic eternament agraït a l’afició perquè sempre m’ha recolzat”.

Sobre el partit de Mestalla, en el qual el Girona va superar el València (0-1), Portu ha assegurat que: “No estic acostumat a veure els partits des de casa i ho vaig passar realment malament. L’equip va estar molt bé i el premi va ser molt gran”. El murcià afronta la segona etapa de la seva recuperació, però encara estarà, com a mínim, dues setmanes més de baixa. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »