Ponsatí s’excusa i s’explica pel tuit “sarcàstic” sobre el coronavirus

"De Madrid al cielo". Són els divuit caràcters de la discòrdia que Clara Ponsatí va acabar esborrant ahir del seu compte de Twitter. El seu comentari a una notícia sobre l'augment de casos de coronavirus a Madrid va desfermar la polèmica. Avui, l'eurodiputada de JxCat ha decidit excusar-se amb "la gent de bona fe que s'ha sentit ferida" i respondre "a les interpretacions interessades" del seu tuit. 

Ho ha fet a través d'un fil on comença assegurant que té tres germanes vivint a Madrid i que la seva voluntat era fer "una crítica sarcàstica i indignada a la gestió de la crisi per part del govern espanyol". Per això, un cop fetes les disculpes, afegeix i insisteix en els retrets a l'executiu de Pedro Sánchez. 

"És inacceptable que en lloc d’ordenar el confinament i aïllament total de les zones de més risc, com han fet tots els països amb una situació semblant es dediquin a fer campanyes publicitàries de nacionalistme espanyol per lluitar contra UN VIRUS", escriu Ponsatí. 

Alhora, qüestiona que no es confini Madrid "sinó que es PROHIBEIXI que els catalans" puguin confinar-se per protegir-se, "que és el que fan tots els països sota criteri científic". I posa l'exemple del que han fet DInamarca o Portugal. A més, Ponastí critica que les mesures empreses per la Moncloa exposen "la seva pròpia gent treballadora". 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: