Plega el dirigent del PPC acusat d’agressió sexual

El diputat i secretari general del PP a Catalunya, Daniel Serrano, ha renunciat a totes les seves funcions al partit i tampoc serà el número 4 a les properes eleccions, segons ha informat el partit, a més d’explicar que han obert un expedient informatiu per aclarir tota la informació.

Daniel Serrano està sent investigat pel TSJC per un delicte d’agressió sexual i dos més de lesions lleus. La investigació es va iniciar arran d’una denúncia presentada per una companya de partit, concretament, la secretaria de l’àrea d’Igualtat i membre del comitè executiu del PP a Catalunya, amb la qual hauria mantingut “una relació sentimental sense compromís de convivència i amb relacions sexuals esporàdiques” entre 2015 i 2016.

Serrano ha comunicat a la direcció la seva decisió de deixar les responsabilitats “orgàniques i electorals” per preparar “la seva defensa” i poder demostrar que és “innocent”. Finalitzat el termini de presentació i correcció de les candidatures, al no poder ser exclòs “formalment”, el partit sosté que no prendria possessió de la seva acta després dels comicis.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: