Plácido Domingo dimiteix de l’Òpera de Los Angeles després de les acusacions d’assetjament

Plácido Domingoha anunciat aquest dimecres la seva dimissió com a director general de l’Òpera de Los Angeles després de les acusacions d’assetjament sexual que es van fer públiques a l’estiu. 

“Mentre continuo la feina per netejar el meu nom, he decidit que és en el millor interès de l’Òpera de Los Angeles que dimiteixi com a director general i abandono les meves actuacions futures”, ja afirmat Domingo en un comunicat enviat a EFE pel seu representant.

Quan Associated Press va fer públiques diferents acusacions d’assetjament sexual contra Domingo, l’Òpera de Los Angeles ja havia anunciat que obriria una investigació pròpia per esbrinar. Més endavant s’hi va sumar l’American Guild of Music Artists (AGMA), el sindicat de l’òpera dels Estats Units, que va decidir fer una investigació al marge de la de l’Òpera de Los Angeles. 

La relació de Plácido Domingo amb les institucions nord-americanes s’ha deteriorat en les últimes setmanes. El 25 de setembre va ser el MET de Nova York qui va decidir, d’acord amb Domingo, cancel·la la presència del cantant en el muntatge de Macbeth.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: