Piqué: “Mai he dit que fos independentista, però defenso el dret a decidir”

Discurs eloqüent, clar i sense embuts. Gerard Piqué ha estat protagonista novament aquest dissabte a la premsa per ser portada de l'edició de El País Semanal i parlar obertament de tennis, del món de l'empresa, dels seus fills, del futbol i de política. El futbolista del Barça fa un temps ja es va manifestar favorable al dret a decidir de Catalunya i també contra la sentència al procés, però aquesta vegada ha anat més enllà.

"Intento ser sempre molt clar. Sempre he donat suport al dret a decidir. Mai he dit que fos independentista. Quan la gent vota és secret, per què als jugadors ens obliguen a posicionar-nos?", afirma i es pregunta amb molt sentit el defensa del Barça després de ser preguntat per la situació que viu Catalunya pocs dies després de fer-se pública la sentència. "Jo quan vaig a votar, voto una cosa o una altra, però la gent no té perquè saber", afegeix.

"Això que 'els esportistes no es poden mullar…' si es mullen pel que tu penses sí es poden mullar. És només quan no penses el que diu el jugador. Els jugadors són altaveus que tenen una repercussió molt gran, però tenim el mateix dret a ser ciutadans com qualsevol altra persona que està passejant pel carrer", ha continuat dient sobre els seus drets a mantenir per a ell i que no sigui pública la seva posició política.

Gerard Piqué El País Semanal

I també ha reiterat la defensa a la capacitat de decidir dels catalans: "Puc defensar el dret a decidir, com també he defensat la selecció espanyola durant 13 o 14 anys. He defensat les dues coses sense cap problema". Un discurs entenedor i sense estridències buscant la millor solució per a Catalunya.

Contra la sentència al procés

En el mateix sentit que ho va dir en fa unes setmanes, Piqué ha tornat a parlar de la sentència al procés: "Em sembla molt dura la sentència". I també ha explicat que el gran què de la qüestió és que "no hauríem d'haver arribat a aquest punt. Els polítics d'ambdos bàndols haurien d'haver fer la seva feina".

Un futbolista que parla clar i que també és molt intel·ligent en les seves respostes. Potser perquè té la carrera feta, amb una empresa d'èxit i una vida solucionada, però Piqué torna a alçar la veu.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: