Piqué: “Ja sabeu que en aquests partits m’agrada sumar-me a l’atac per poder marcar”

Rate this post

Gerard Piqué no deixa ningú indiferent. El central no s’amaga de parlar els dies de derbi, conscient que deixarà més d’un titular i serà objecte de crítiques. El català ha valorat el bon partit del Barça contra l’Espanyol, ha parlat de la seva aportació ofensiva per intentar fer un gol i ha repetit que Leo Messi “segueix sent el número un”. També ha agraït el comportament de l’afició blanc-i-blava en resposta a alguns dels càntics que s’han produït.

Paraula de Piqué

Derbi: “Motiva per qualsevol jugador que sap la rivalitat que hi ha . Contents per la victòria i el partit que hem fet, cada cop tenim més control. Però ha sigut descafeïnat perquè se’ns ha posat tot de cara a la mitja part. 

Defensa: “Hem sabut patir quan no teníem la pilota. Això ens ha costat aquesta temporada en alguns moments, pero s’ha fet molt bé durant el partit. Tenir la pilota els 90 minuts és difícil i en els moments que no l’hem tingut hem sabut aguantar al darrere. No hem encaixat cap gol en els últims dos partits”.

Aportació ofensiva: “Ja sabeu que en aquests partits m’agrada sumar-me a l’atac per poder marcar quan ja està decidit”.

Leo Messi: “Per qualsevol persona el partit de Messi seria especial, ell ja ho fa normal”.

Ballon d’Or: “Ja se n’ha parlat molt. Sabem que Leo és molt bo, per nosaltres és el número 1. Llavors hi ha les votacions que són una mica estranyes, però avui ha tornat a fer una exhibició. Ha guanyat Modric i se l’ha de felicitar”. 

Les faltes de Messi: “No les practica a l’entrenament, se les guarda pels partits”

Càntics contra Piqué: “Sempre hi ha quatre energúmens que s’escalfen. En línies generals, l’afició s’ha portat bé. Estic agraït a aquells que han xiulat la seva pròpia afició quan feien càntics que no tocaven”.

‘Espanyol de Cornellà’: “No me’n penedeixo d’haver dit ‘Espanyol de Cornellà, penso el mateix, però ara no toca això”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »