Piqué encapçala la delegació del Barça en l’ofrena floral a Rafael Casanova

Un nou any i el Barça ha tornat a ser un dels protagonistes en l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova el dia de la Diada de Catalunya. Un nou 11 de setembre acolorint de blaugrana l'emblemàtic monument situat a la ciutat de Barcelona, aquest any amb una delegació capitanejada per Gerard Piqué i Juan Carlos Navarro.

Entre els participants s'hi han deixat veure el president Josep Maria Bartomeu i membres de la directiva culer com el vicepresident primer Jordi Cardoner, el vicepresident Jordi Moix, o els directius Josep Ramon Vidal-Abarca, Maria Teixidor, Emili Rousaud, Oriol Tomàs, Xavier Vilajoana i la delegada de Cultura, Teresa Basilio. Altres membres del club han completat la participació d'un matiner Barça que s'ha presentat tot just després de les ofrenes institucionals i polítiques.

El Barça ha fet acte de presència a les 9.24h del matí, ben d'hora ben d'hora, i ha complert amb la seva tradició que aquest any ha arribat al seu centenari. Aquella Diada, la de l'11 de setembre del 2019, el Barça va ser l'únic club esportiu català en fer acte de presència fent l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: