Piqué: “Altres anys hem arribat als vuitens de la Champions més sobrats”

El Barça visita el temple de Diego Armando Maradona, l'estadi del Nàpols, en un moment de crescuda de l'equip. Es presenta l'anada dels vuitens de final de la Champions League amb un rebombori de fons que Gerard Piqué ha volgut apartar. I en clau esportiva ha estat realista i ha afirmat que no arriben amb el nivell d'altres temporades.

El Barça, a un nivell inferior

"En altres anys hem arribat a aquesta fase de la Champions més favorits o més sobrats", ha dit sense pèls a la llengua el central català. Però ha afirmat que tot i no presentar l'equip d'altres vegades, amb diverses lesions importants, "sent el Barça, la trajectòria i l'equip que tenim estic convençut que tenim possibilitats de guanyar la Champions".

Piqué ha reconegut que "no semblem tan forts però a l'abril-maig potser estem com un tiro". També que no oblidaran els cops de Liverpool i Roma, perquè "han estat molt durs".

I tot i ser preguntat per la comparativa Messi-Maradona, Piqué es queda amb "amb la regularitat i la màgia de Messi". Piqué i el Barça s'hauran de centrar en "fer gols" i treure un bon resultat de San Paolo. A més, perquè "el resultat segur que influirà en el Clàssic".

Sense ensurts a San Paolo

Aquest dimarts serà "especial" per a Piqué, perquè mai ha visitat el camp del Nàpols. I posa l'estat alerta esportiu: "El Nàpols és un equip que ha millorat molt en els últims partits. És cert que no va començar bé la temporada, però va guanyar la Juve i el Liverpool a la fase de grups de la Champions".

I l'alerta principal, segons el defensa barceloní, és "no tenir cap ensurt". I per aconseguir-ho la fórmula és "estar molt concentrats des del primer minut i saber les virtuts que tenen i tenir un bon resultat de cara a la tornada".

Sobre Maradona ha afegit que "ha estat un jugador únic i que va donar molt a aquest esport". També recorda que "va passar pel Barça i el Nàpols, i serà recordat per sempre".

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: