Pilar Rubio ensenya per primer cop la cara del seu tercer fill

Rate this post

Pilar Rubio i Sergio Ramos ja són pares de família nombrosa. La parella ha donat la benvinguda al seu tercer fill aquesta Setmana Santa, el petit Alejandro. Molts van quedar bocabadats en veure que la col·laboradora es quedava embarassada per tercer cop en quatre anys, tenint ja Sergio Jr. i Marcos de tres i dos anys respectivament.

Això comporta molta feina a casa, com és lògic, i va provocar que comencés un linxament a la xarxa contra Pilar Rubio quan va anunciar que renunciava a la baixa de maternitat. El nen tenia tot just 6 setmanes quan va publicar una fotografia des dels estudis d’Antena 3, el que va indignar a molts. Però a ella tant li fa què n’opinin, centrant-se en compaginar la seva aparició setmanal a El Hormiguero amb la cura dels petits.

Doncs aquest dimecres ha arribat el primer programa de la madrilenya després de donar a llum fa un parell de mesos. Pablo Motos va rebre-la amb els braços ben oberts, fent-li un munt de petons i felicitant-la en veure-la radiant.

pilar rubio 3 el hormiguero

Totes les mirades van centrar-se en la seva figura, fixant-se si tornava a haver-se recuperat ràpidament. Doncs sí, torna a ser envejable, havent deixat enrere els quilograms que va engreixar durant l’embaràs: “Estic prima de dormir només tres hores al dia. Però estic molt bé. Tenia moltes ganes de tornar i veure-us a tots”.

Una de les declaracions que més van cridar l’atenció va estar relacionada amb el seu part: “En aquest només vaig trigar tres minuts i mig. Ja estic acostumada, estic entrenada. Ha anat molt bé”. I el nen, es porta bé? Doncs sembla que sí, que és un tros de pa: “Alejandro es porta molt bé, però tinc un petit problema amb els seus germans, estan gelosos. Segur que els nois de ciència han inventat alguna cosa per això”.

pilar rubio 2 el hormiguero

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Antena 3

Aquesta última secció la va centrar, precisament, en la maternitat. Rubio va donar trucs pels pares, donant consells per fer la vida dels pares una mica més senzilla. Encara que el moment que més expectació va generar va ser quan va mostrar la careta del seu nadó per primer cop. A la xarxa només  havia publicat foto una foto que l’ensenyava mitjanament bé, però ara ha donat l’exclusiva al seu programa.

pilar rubio bebe el hormiguero

Després de les ferotges crítiques que van rebre Pilar i Sergio Ramos dient-li lleig al seu fill gran, ara només esperen que els detractors deixin de fer aquests desagradables comentaris.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »