Pilar Eyre revela a TV3 les dues tràgiques conseqüències que patirà Joan Carles

"Una humillación impresionante. Debe estar hecho polvo". Són paraules de la cronista reial Pilar Eyre al Tot es mou de TV3 sobre Joan Carles I, que pateix el disgust més gran de la seva vida en ser 'repudiat' pel seu fill, el Rei Felip VI. La Corona espanyola trontolla per la fortuna fosca i bruta amassada per l'Emèrit al llarg de tants anys, i només el salvavides de PSOE, PP, VOX i Cs, amb la connivència dels 'republicans' d'Unides Podem (Iglesias i Montero són molt amics de Letícia), la manté sana i estalvia. No sabem per quant de temps, ja que les investigacions del cas Corinna ​podrien acabar d'ensorrar la monarquia espanyola, suposada campiona de la decència patriòtica durant tant de temps. Un vaixell amb un forat de mides colossals, i del que Felip intenta saltar en l'últim moment "matant el pare". Veurem si ho aconsegueix i de quina manera, perquè el cercle es va fent més i més estret.

joan carles abdicacio felip gtres

Joan Carles Felip GTRES

Eyre ho té clar: Joan Carles serà castigat amb severitat pels seus.  La catàstrofe serà doble: "por estética deberá dejar de utilizar la Zarzuela y renunciará al título de Rey", per una banda, mentre que "no habra más fotos de las princesas con su abuelo". Juanito serà persona non grata, com li va passar a Iñaki Urdangarín. Un sacrifici per intentar mantenir els privilegis d'una família reial cada cop més esquitxada per la corrupció, però que les passarà ben magres si la justícia suïssa acaba jutjant el patriarca Borbó. Sí, si la monarquia cau no serà per molts espanyols republicans, que viuen amb comoditat sent cortesans. Marca Espanya.

EYRE JOAN CARLES TV3

Pilar Eyre TV3

"Ni la muerte de su padre" li va fer tant de mal a Joan Carles com la desmarcada del fill i l'abandonament de la família. Potser s'està penedint d'haver abdicat, perquè com bé assenyala Eyre, "si Juan Carlos aún fuera Rey no se sabria nada de esto". Cría cuervos y..

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *