Petons, palpitacions i una nata èpica: la xarxa peta amb el reality de T5

'La Isla de las Tentaciones' qualla a T5 (20'2% de share a Espanya). El reality de parelles, seductors i traïcions té un efecte incontestable: tot i ser més fals que una moneda de 7 euros, és difícil deixar de mirar-lo. Només portem tres entregues, però els concursants ja s'han desfermat totalment i ha començat el marro. Curiós, si més no. L'efecte dels cossos esculturals dels homes i dones que hi participen, el calor del Carib i, perquè no dir-ho, de "l'aigua amb misteri" que els acompanya en cada festa és innegable. Tenim petons, deslleialtats, carícies, palpitacions, plors, disbauxa, escenes tòrrides… i una nata que, afortunadament, no ha tingut conseqüències greus. Però vaja, que ha anat d'un pèl.

La isla de las tentaciones piscina Telecinco

La isla de las tentaciones piscina Telecinco

L'escena era aquesta. La vil·la de les noies (suposadament emparellades) era una festa. Cinc dones sotmeses al festeig incansable de 9 homes musculosos i amb l'objectiu ben après: fer-les caure a la temptació i enviar els seus nòvios a pastar fang. La temperatura de dues de les protagonistes va pujant, especialment la d'una tal Fani, qui per cert és la primera en posar-li les banyes al xitxarel·lo del seu xicot, que plora pels racons de la illa. El cas és que la Fani i la seva companya decideixen que seria una gran idea treure's la roba i ficar-se a la piscina. Es poden imaginar l'algaravia del personal. Els homes riuen, salten, s'estiren per terra. Les dones es queden sorpreses en un primer moment, però alguna d'elles s'anima i vol afegir-se a la festa. Es tracta de la canària Fiama, producte de 'Hombres, Mujeres y Viceversa'. Molt producte, a més a més. Fiama agafa embranzida per compartir la subfesta aquàtica. I ho va aconseguir, però no com ella esperava. Tampoc el públic, que s'ha petat de riure. 

Fiama corre piscina Telecinco

Fiama nata piscina Telecinco

Fiama nata piscina Telecinco

Fiama ganyota Telecinco

Fiama ganyota Telecinco

La patacada de Fiama ja forma part de la història dels realities de Telecinco. No era per això que l'havien cridat del programa, però tot se val. Ara bé, segur que la propera setmana la patacada és d'un altre tipus. La que patirà amb la seva parella, amb la que porta 5 mesos i "té plans de boda". Molt hauria de canviar la història, però si aquests dos acaben donant-se el "sí, vull", la definició d'amor quedarà totalment transformada forever and ever. I no només perquè la jove hagi estat a punt de deixar el programa, la relació i la vida a una piscina del Carib. Afortunadament, només ha estat un ensurt. Però que vigilin. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: