Petó a la boca de Cristiano amb un company celebrant un gol, la xarxa bull

Cristiano Ronaldo ha tornat a marcar un parell de gols amb la Juventus. El portuguès està en ratxa, però aquesta no és la notícia de la que parlen fins i tot aquells que detesten el futbol. Què va. La imatge que es repeteix en bucle a informatius, diaris esportius i en general, les xarxes socials, és la de la celebració del seu segon gol contra el Parma. Per una vegada, CR7 no va executar el seu característic saltet cridant l'inexplicable "siuuuuuuuuu" que l'ha fet tan popular. L'astre futbolístic va voler (o no) innovar el seu repertori. I ho va aconseguir, gràcies a l'efusivitat que va demostrar amb Paulo Dybala, el davanter argentí que li va servir el gol en safata. 

La dupla atacant de l'equip de Torí esclatava d'alegria pel gol de la victòria bianconeri, i corrien per la línia de fons de l'estadi abraçats, eufòrics. És comprensible. Ara bé, el que havia de passar uns instants després no s'ho esperava ningú, ni dins ni fora del terreny de joc. Fruit de l'algaravia, Cristiano gira el cap, mira Dybala i li planta un morreig​ involuntari. Involuntari perquè el jugador argentí havia girat també la seva cara cap al golejador. El xoc dels llavis va ser inevitable. El petó, de pel·lícula, tot i que més que romàntica, aquesta pertany al gènere de la comèdia. Sobretot en veure la ganyota del petonejat, que no s'ho esperava. El divertit episodi ha esvalotat les xarxes socials.

Cristiano peto Dybala @carlosdaavila

Cristiano peto Dybala 2 @carlosdaavila

Cristiano Ronaldo petó Paulo Dybala @carlosdaavila

Els experts futboleros s'equivocaven quan deien que dos jugadors de talla mundial com CR7 i Dybala no podien jugar junts. De fet, juguen, marquen i ho celebren com cracs. Ara bé, potser que Georgina hagi de marcar de prop els companys futbolístics del portuguès (que estrenava look), o li pisparan 'el berenar'.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: