Perilla el Mundial de MotoGP: sense temporada 2020 per culpa del coronavirus

No hi ha setmana que passi sense notícia negativa del campionat de motociclisme. Aquest dimarts s'han confirmat les suspensions dels Grans Premis de Catalunya i Itàlia de MotoGP per culpa del coronavirus. I encara no han posat noves dates per a les curses.

Després d'aquesta novetat i de sumar vuit ajornaments o suspensions de curses, des de Dorna, l'empresa organitzadora del Mundial, s'ha obert la porta a la cancel·lació definitiva de la temporada. Carmelo Ezpeleta, el CEO de Dorna, ha afirmat a Speedweek que "es farà tot el possible abans de tirar la tovallola, però és bo que ens n'adonem que és molt probable que haguem d'esperar-nos fins al 2021 abans de tornar a gaudir d'un Gran Premi en viu".

Sense temporada però pot ser que perquè no ens quedem sense el campionat de motociclisme hi hagi la possibilitat de disputar carreres a porta tancada.

Marc Márquez Andrea Dovizioso EFE

EFE

Unes declaracions que posen en dubte el campionat d'aquest 2020 i que obren encara més les portes a donar per acabada la temporada sense pràcticament haver començat. Només les curses de Moto2 i Moto3 del Qatar han donat una petita pinzellada de la temporada. Tot i això, Ezpeleta encara és optimista i ha assegurat que "nosaltres continuem treballant dur i considerem totes les solucions possibles".

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: