Perfils per triar i remenar

El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, ha pogut triar entre diferents jugadors per ocupar les dues bandes al lateral de la defensa. Si bé per l’esquerra Joan Maynau ha estat el futbolista més utilitzat en aquesta demarcació (també ha jugat algun partit puntualment a l’extrem), a la banda dreta Aimar ha acabat guanyant el lloc en pugna amb altres companys com Crespo i Dalmau, que va arribar al club per substituir Bigas, lesionat de gravetat als lligaments encreuats del genoll durant el novembre.

Aquesta temporada ha estat la de més regularitat i minuts per a Joan Maynau, que ha acumulat 2.040 minuts i 23 titularitats en els 25 partits en què ha participat. El de Tossa de Mar s’ha fet amo i senyor del lateral esquerre tot i que de manera puntual ha actuat en una posició més avançada en l’atac. El futbolista ha fet un curs amb gran nota i ha demostrat novament que físicament té molt de recorregut, que en defensa millora a cada partit i que té la verticalitat i la profunditat necessàries per arribar fins a la ratlla de fons del camp rival i buscar la centrada.

Aimar guanya la partida

En el lateral dret, la competència ha estat ferotge per aconseguir la posició, tot i que la veterania s’ha acabat imposant. L’incombustible Aimar Moratalla ha acabat consolidant-se a la banda, tot i que en algun partit de l’inici de curs va partir des de la posició de central. 17 partits i 17 titularitats demostren que el de Sant Antoni de Vilamajor ha rendit a gran nivell amb permís de David Crespo, l’altre jugador amb més minuts, tot i que també ha avançat la seva posició a vegades.

Pel que fa a David Bigas i Albert Dalmau, el primer semblava tenir la posició guanyada al començament del curs, però una lesió greu als lligaments encreuats li va fer dir adeu a la temporada (527 minuts en vuit partits) i, el segon, va arribar per suplir la baixa de llarga durada de Bigas. El silenc va entrar de seguida a l’equip però el seu protagonisme es va anar diluint amb quatre titularitats consecutives al novembre (de la jornada 13a a la 16a) i una més fins a l’aturada de la competició per culpa de la pandèmia, ja al març. De fet, Albert Dalmau ja ha estat anunciat com una de les baixes de l’equip per al curs 2020/21.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: